Vaaleanpunainen, kuohkeavispipuuro on äärettömän kaunis ja samettinen jälkiruoka. Viikko sitten maistoin kaverini baby showereissa ihanaa itse tehtyä puolukkavispipuuroa
Kuohkea ja maukas ei katso kuitenkaan väriä, vihreätkin kannattaa vatkata puuroon. Kauniin vaaleanpunainen raparperivispipuuro syntyy punaisimmista raparperin varsista
Se on kuohkea ja siinä on mukavasti suutuntumaa. Jos muut retrojälkkärit kiinnostavat, kokeile vaikka mustikkavispipuuroa kardemummavaahdolla tai puolukkavispipuuroa piparkakkuvaahdolla
Kuohkeavispipuuro oli raikas jälkkäri. Jälkiruuaksi oli vispipuuroa. Sisarukset Kati Lahtivuori (oik. ), Asta Tenho ja Jyrki Lahtivuori pyörittävät yhdessä Lempilounasta Turun Länsikeskuksessa
Jäähdytä puuro kylmäksi ja vatkaa se sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Monet teistä lukijoista varmasti osaavat tehdä vispipuuroa ilman reseptiäkin, mutta haluan tämän laittaa tänne jotta saatte inspiraatiota mitä voisi iltapalaksi tehdä
Tuloksena on joka kerta mahtavan pehmeä ja kuohkeavispipuuro. Kaadan käytännössä puuron suoraan kattilasta meidän Kenwoodiin ja annan sen vatkata täydellä teholla kunnes koostumus näyttää kivan kuohkealta