Gado-gado on indonesialainen kylmä salaatti, joka koostuu (kevyesti kypsennetyistä) kasviksista, kovaksi keitetyistä munista, tofusta tai tempehistä, riisistä, tai melkeinpä mistä vain
Lopuksi lisää kylmä vesi. Piirakka on todella hyvää ja ehdottomasti vaivan arvoista valmistaa, mutta ehdottaisin, että teet samalla kylkeen vanhan ajan vaniljakastiketta jota minunkin oli alunperin tarkoitus tehdä tämän kanssa, mutta unohdin kiireessä
Ripottele sekaan jauhot ja vispaa sekaan kylmä vesi. Porter-kastike paistille. Jos aikaa on, selataan keittokirjoja ja sovelletaan kiinnostavia reseptejä (tai yleensä löydetään monta pitää-kokeilla-reseptiä muttei mitään olemassa oleville raaka-aineille olevaa
ennen paistoa filee hetkeksi pakastimeen, ymmärtääkseni kylmä voitaikina paistuu lehtevämmäksi, käytä digitaalista mittaria, paista ritilän päällä ja tee voitaikinaan höyry reiät niin eiköhän se siitä
Silloin maaliskuussa tuuli tuiversi, oli hanget korkeat nietokset, ja kylmä viima. Kaada kastike kulhoon tomaatin ja sipulin sekaan ja riivi tuoretta korianteria joukkoon
Testaa kanan, possun tai paksun kalapalan kypsyyttä - sisältä kylmä lohifilee jättää ruokailjankin kylmäksi ja vatsasi saattaa heittää kuperkeikkaa maisteltuasi raakaa kanaa tai possua