Voit näihin rakkolevällä maustettuihin lohipiiraisiin käyttää valmiiksi keitettyä lohta, esimerkiksi kylmää kokonaisena keitettyä kirjolohta jos niin haluat, tai voit tähän keittää palan merilohta suolavedessä ja antaa sen jäähtyä kokonaan
Lisää kylmä kerma ja vesi ja sekoita taikinaksi. Laitan ohjeen tähän kuitenkin uusia lukijoita varten, sillä tämä lohipiirakka on sellainen, johon aina itsekin palaan, vaikka monia muitakin hyviä ohjeita on
250 g (kylmä) savustettua kirjolohta. 250 g (kylmä) savustettua kirjolohta. Päätin tässä yksi päivä tehdä piirakkaa päivälliseksi ja valitsin reseptiksi Myllyn Paras Puuro Riisi+Ohra - paketin takaa löytyvän tällaisen reseptin
Nypi kylmä voi, suola ja jauhot muruksi. Kaverin synttäreillä oli tarjoiltu Antti Vahteran ohjeella valmistettua lohipiirakkaa, jonka maine kiire halki kulmakunnan minunkin luokseni
Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina palloksi. 2 rkl kylmää vettä. 2 rkl kylmää vettä. Toinen suolainen piirakka synttäreillä oli tämä,Kinkku-Salamipiiras