Suolaisiin leipiin yhdistin myös klassisen parsan seuralaisen eli pekonin tai ilmakuivatun kinkun ja viimeisen silauksen leivät saavat lempeästä basilikaöljystä
Pekoni ja kantarelli ovat match made in heaven. Pekonin rasva ja suolaisuus ovat juuri ne elementit jotka viimeistelevät kantarelleista loppukesän parasta herkkua
Tuoksut ja lämpimätleivät aamutuimaan eivät voi tarkoittaa muuta kuin loistopäivää. Anna kuivahtaneille ruisleiville uusi mahdollisuus paahtamalla ne, sipaisemalla pinnalle voita ja kuorruttamalla leivät avokadosiivuilla ja pippurirouheella
Pilko pekoni pienemmiksi ja paista keskilämmöllä rapeaksi. 170 g (1 pkt) pekonia. 170 g (1 pkt) pekonia. Jäävuorenhuippu-salaattikirja on vilahdellut jo siellä täällä eri medioissa enkä ihmettele lainkaan kirjasta intoilua
Ruskista seuraavaksi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Suosittelen kuitenkin laittamaan cheddarviipaleet vielä hieman lämpimien kanafileiden ja pekonisiivujen päälle, jolloin juusto sulaa hieman
Nykyään vedän kaikki kuivahtaneet vaaleat leivät korppujauhoksi. Karitsanjauheliha on aika vähärasvaista, joten pilkoin taikinaan pari siivua pekonia antamaan rasvaa
Rasvaan keksin ratkaisuksi että en niitä rasvaisempi ruokia (tyyliin pekoni) ota edes mukaan. Ei voi mitään, mitä enemmän näitä tulevia reissua mietin ja tutkailen, sitä enemmän huvittaisi olla jo "jalkojen päällä" tuolla jossakin