Valmista lakritsikinuski kuumentamalla paloiteltu lakritsitoffee ja kerma kattilassa miedolla lämmöllä kiehuvaksi (lakritsitoffeiden sulaminen vie yllättävän kauan aikaa, joten ne kannattaa pieniä tarpeeksi pieniksi paloiksi)
*laita kattilaan lakritsitoffee ja lisää kuohukerma, sekoita ja pidä kattilaa kuumalla levyllä,. Englanninkielisiltä leivontasivuilta löytyy vinkkejä taikinan raidoitukseen ja Kinuskikissan sivuillakin taitaa olla paremmat ohjeet siihen
Mittaa kattilaan kerma ja paloitellut lakritsitoffeet. 190 g lakritsitoffeeta (Hopeatoffee tai Kick-patukoita). Alkuperäinen ohje Helsingin Sanomien Ruokatorstain sivuilta 11/2016
Sulata lakritsitoffeet mikrossa sulatusteholla n. Uusimmassa Kotivinkissä oli laku-tiikerikakun ohje. Sekoita suklaa siihen taikinaosuuteen, johon et sekoittanut lakritsitoffeeta