Lammasta reseptejä

Revittyä lammasta

Revittyä lammasta

Revittyä lammasta kannattaa kerralla tehdä hieman enemmän. lampaanlapa tai -paisti, luulla tai ilman. porkkanaa
Ylikypsää Lammasta Ras El Hanout

Ylikypsää Lammasta Ras El Hanout

Jos päädyt kokkaamaan tällä ohjeella lammasta, nautaa, kanaa tai vaikkapa possua, niin muista että maut vain paranevat jos maltat syödä sen vasta seuraavana päivänä
intialais-nepalilaista lammasta

intialais-nepalilaista lammasta

Suomessa syödään lammasta puolisen kiloa henkeä kohti vuodessa. Myös kesällä grillissämme on usein lammasta
Ylihidasta lammasta

Ylihidasta lammasta

Laitoin jo eilen illalla haudutuspataan lampaanpaistin. Se vaati hieman trimmaamista, rasvoja täytyi poistaa ja pikkuisen piti luutakin sahata, että palanen mahtui haudutuspataan
Lammasta ja herne-parmesaanipyreetä

Lammasta ja herne-parmesaanipyreetä

Aloita paistamalla lammasta 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Pääsiäisenä ruokalistalle kuuluu ehdottomasti lammas
Lammasta ja pinaattia intialaisittain

Lammasta ja pinaattia intialaisittain

E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. -. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
Lammasta  kasvisten kera

Lammasta kasvisten kera

Lammasta kasvisten kera. Olipa herkullisen näköinen lampaan paistipala lihaosastolla. Se oli kuin iso pihvi, jossa oli luu mukana
Jærenin lammasta

Jærenin lammasta

Mausta filee ja ruskista soijaöljyssä rasvapinnalta noin 2 minuuttia. Lisää voi, valkosipulia ja timjamia
Haudutettua lammasta - Kesäkurpitsapihvit

Haudutettua lammasta - Kesäkurpitsapihvit

Haudutettua lammasta. Possunliha on meillä nyt katkolla, ainakin toistaiseksi. Ilostuin suuresti, kun löysin lähilampolan lampaanlihaa 
Lammasta kasvis-riisipetillä (Qabili)

Lammasta kasvis-riisipetillä (Qabili)

Huuhtele riisit kahteen kertaan ja jätä ne veteen pariksi tunniksi. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti, noin 15 minuuttia
Marinoitua lammasta vartaissa

Marinoitua lammasta vartaissa

Sekoita marinadin aineet ja upota fileet marinadiin. Anna maustua 4 tunnista vuorokauteen. Pyyhi marinadi pois fileistä ja leikkaa liha varraspaloiksi

Lammasta ja juureksia

1. Leikkaa liha 2-3 cm kuutioiksi. Kiehauta 2 litraa vettä, jossa on 2 teelusikallista suolaa, korkealla lämmöllä isossa padassa