Mulla oli vuosia "lammaskammo", kun joskus vuosia sitten pilasin lampaanpaistin totaalisesti tehden siitä aivan kammottavan makuista pöperöä, sitä kuuluisaa hikistä villasukkaa
hankitaan parikiloinen lampaan reisi eli paisti eli viulu. Pistele paistiin viiltoja ja työnnä niihin valkosipulin kynsiä kokonaisina tai soiroina, jos kynnet ovat isokokoisia
Kuutioi paisti reiluiksi kuutioiksi. 1 kg lampaan ulkofileetä tai paistia. Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä vähintään 1½ h tai pidempäänkin, kunnes liha on ihanan mureaa. 1 kg lampaan ulkofileetä tai paistia
marinoitua lampaanpaistikuutioita. Grillatut lampaanlihaviipaleet. Kerran yritin tehdä karitsanpaistia. Olisin voinut tehdä tämän myös valurauta padassa, jolloin kypsennys uunissa miedolla lämmöllä olisi vienyt pari tuntia
Selailin paljon erilaisia reseptejä kunnes löysin tämän punaviinilampaan reseptin. Ota paisti huoneenlämpöön vähän ennen paistamista ja poista muovipakkaus
Ota paisti huoneenlämpöön vähän ennen paistamista ja poista muovipakkaus. Kuori salottisipulit ja paista ne kokonaisina miedolla lämmöllä läpikuultaviksi
Ota paisti sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä. 1,4 kg) karitsan tai lampaan luuton paisti (pakaste). Kuutioi paisti reiluiksi kuutioiksi (noin 4 cm x 4 cm). Kuumenna pata ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 1 1/2 tuntia tai kunnes liha on mureaa (itse hauduttelin reilut 2 tuntia). 1,4 kg) karitsan tai lampaan luuton paisti (pakaste)