Lehtitaikina suolaiset reseptejä

Kreikkalainen filopiiras, parakaló!

Kreikkalainen filopiiras, parakaló!

Filotaikina on uusi tuttavuus keittössämme ja sinne myös jää, sillä tästähän saa vaikka mitä ja on jotenkin kevyempää kuin lehtitaikina
Pasteijat kolmella tapaa

Pasteijat kolmella tapaa

Suolaiset tortut. Myllyn Paras esikaulittu lehtitaikina, 600 g (tai lehtitaikinalevyjä). Pasteijat ovat perinteisiä ja kohtuullisella vaivalla valmistuvia leivonnaisia, jotka sopivat hyvin pikkujoulupöytään
Niin helppoa- punasipulipiirakka Aura-juustolla

Niin helppoa- punasipulipiirakka Aura-juustolla

Lehtitaikina, tuo monen kahvipöydän pelastaja. 300 g lehtitaikinalevyjä. Aseta uunipellille 3-4 sulanutta lehtitaikina levyä ja kiinnitä ne yhteen hieman puristelemalla. 300 g lehtitaikinalevyjä
Savuporopiirakat

Savuporopiirakat

Teen aika vähän erilaisia piirakoita, mutta tämä lähestyvä pikkujoulukausi ja valmis lehtitaikina pakastimessa auttoivat asiaa tällä kertaa
Päärynä-aurapiiraat

Päärynä-aurapiiraat

1 paketti lehtitaikinalevyjä1 iso päärynä1 pkt aurajuustoa (tai sitten vaikka niitä hienommannimisiä)chilihiutaleitasitruunamehuaSulata lehtitaikina ja leikkaa levyt puoliksi, neliönmallisiksi paloiksi. 1 paketti lehtitaikinalevyjä
Porokierteet

Porokierteet

Tällaisten reseptin löysin lehtitaikina pakkauksen takaa, nimenä taisi olla joku hyrrä tai vastaava. Sulata lehtitaikinalevyt ja kauli niitä hieman ohuemmiksi jauhotetulla pöydällä
Lakukakku

Lakukakku

Pidän paljon enemmän suolaisista, ja siksi "makeat" leivokkeenikin ovat usein jollakin tavalla suolahtavia (voi- tai lehtitaikinahan on suolaista)

Sieni-juustokeksit

Reseptin tarjoaa. Ota soikealla tai lehden mallisella (halkaisija noin 8 cm) muotilla taikinasta soikeita "leipäsiä"
Läksiäismuonitus

Läksiäismuonitus

1 pkt (500g) lehtitaikinaan. Tämän blogin kirjaajien matka käy muutaman viikon päästä Berliiniin vähintään vuodeksi, ja eilen oli sitten läksiäisten aika

Pinaatti-fetapiiras

Kauli sulanut lehtitaikina vuoan pohjan ja pari senttimetriä reunaa peittäväksi levyksi. 300 g lehtitaikinaa