H. e. i. S. l. o. n. k. u. ä. t. y. s. m. a. ,. p. v. L. -. h. j. K. r. d. ). A. ö. R. M. (. O. V. 1. 0. g. 4. 5. ½. P. 2. 3. J. 6. 7. c. 8. T. u l. t l. d l
J. a. N. u. h. r. j. g. f. å. t. e. ä. l. i. p. d. n. m. ö. v. o. c. s. k. b. ). S. L. F. ". ,. 1. 6. V. y. T. 4. 2. 0. 7. I. K. E. O. H. -. R. D. G. B. (. x. 5. P. M. 3. A. C. è. û. é. ) g. c m
M. o. i. k. a. P. t. ä. n. l. u. h. v. e. s. d. p. m. j. K. L. ,. r. ). D. O. V. y. -. 1. 6. 9. 7. €. T. ö. J. E. g. 3. 0. 5. 2. 4. c. (. z. H. S. f. u l. d l
Alkuperäisohje on Leila Lindhomin ja löytyy täältä. Tämä resepti on kummitellut mielessä viime kesästä asti, jolloin kaveri oli tehnyt sitä polttareihin
T. ä. l. k. e. r. t. a. i. v. o. n. L. p. u. j. s. b. I. h. y. d. ,. m. N. M. A. O. K. ). S. 1. 2. 3. /. 5. 0. g. 4. (. 7. %. V. R. 6. f. J. P. ö. ♥. H. i l. d l. t l
P. r. o. v. a. d. e. g. ö. L. i. l. s. h. n. -. c. k. t. y. f. j. u. m. ä. ). M. å. D. J. b. p. G. T. N. ,. O. H. 2. 5. 1. é. (. 0. ½. 3. 6. 4. %. V. F. x. /. S. K. d l. k p
Leila Lindholm. Tätä reseptiä markkinoidaan tekstillä "paras porkkanakakun ohje". Jos ei muuta, niin on tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt
Olen suuri "Leila leipoo"-fani ja häneltä löysin tälläisten ihanien cupcakesien ohjeen. Tahmatassun jauhopurkilla blogissa oli myös näitä tehty ja sieltä sitten sainkin suomenkielisen ohjeen
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
) Resepti on Leila Lindholmin (löytyy täältä) ja tämä on ehkä ainut ohje, jonka kanssa en koskaan lähde sooloilemaan ollenkaan eli suoraan vaan samalla ohjeella niin lopputulos on perfect
Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi