Pohjan voisikin tehdä tuplana, jotta kakkuun saisi paremmat suhteet leivän ja täytteen välille. Voileipäkakkujakaan ei tehnyt mieli tehdä, sillä en jotenkin yhtään jaksa niiden kokoamista ja koristelua
Pohjan voisikin tehdä tuplana, jotta kakkuun saisi paremmat suhteet leivän ja täytteen välille. Voileipäkakkujakaan ei tehnyt mieli tehdä, sillä en jotenkin yhtään jaksa niiden kokoamista ja koristelua
Leivän voi kietoa vielä kauniiseen keittiöpyyhkeeseen ja näin tuliainen on täydellinen. tuotteen pakkauksen koristeluun on käytetty sitä omaa ja kallista vapaa-aikaa
rapeakuorisen leivän kanssa. Kakkujen koristelu on myös luonnekysymys. "täydellisyyteen pyrkivän pikkutarkan" ja "suurpiirteisen taivaanrannanmaalarin" kakut näyttävät erilaiselta, vaikka ohje olisi prikulleen sama
) ja välipalana leivän päällä levitteen sijasta (nam. mantelilastuja koristeluun. Tämä minun versioni ei ole mitenkään erityisen uskollinen tuolle alkuperäisohjeelle, joskaan sitä ei kyllä ole erityisesti muutettukaan
Ohje oli muuten tosi hyvä, mutta jauhojen määrä oli mielestäni aivan liian iso. Ohje on uusimmasta Leivotaan-lehdestä (2/2016). Ohjeessa laitettiin ruisjauhojen (5dl) lisäksi vehnäjauhoja 9-10dl, mutta vähensin määrän seitsemään. Ohje oli kahteen 1½ litran leipään, mutta minä tein kolme leipää kaupan pahvisiin vuokiin. Sekoita siemenet keskenään ja ota siitä noin 2 rkl sivuun koristelua varten
Lopputulos oli erinomainen, suhteellisen kuiva tahna, jota on helppo levittää leivän päälle. Koristeluksi riittää pieni siivu tai ”raita” pecorinoa (toskanalaista) ja vaikkapa lehtipersiljan lehti