Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä. Koska pata on hyvin kuuma ja se johtaa lämpöä erinomaisesti näin leivän pinnasta tulee rapea
1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta. 2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla
Kaipaatko jotain uutta leivän päälle. Minun vinkkini on hummus. Kikherneistä ja tahinista valmistettu tahna sopii kastikkeeksi tai dipiksi melkein mille vaan
vaivaamista tehtävä taikina ja valmiin leivän rapea kuori saivat. Kattilassa paistaminen pitää leivän mehevänä ja tuo pintaan arinauunista tutun rapean pinnan
muokkaus fantastisen leivän ohjeesta ja ehdottomasti paras ohje ikinä. Kaikkihan tahtoisi leipoa sämpylöitä, mutta usein se vie aikaa ja taikinaa saa vaivata ja kohotella joka vaiheessa pitkät ajat