Anna leivosten jäähtyä vuoassa ja siirrä sitten jääkaappiin, kunnes leivokset ovat kylmiä. Tarvittaessa tasoita leivosten pohja veitsellä, jotta ne pysyvät suorassa
rengasmuotit ja/tai kalvot leivosten ympäriltä. Ihana keväinen päivä, vai mitä. Ulkona tekee mieli puuhastella ja mikä onkaan ihanampaa kuin keittää minttukaakaot ja istahtaa aurinkoon nautiskelemaan
Tasoita reunat veitsellä ja leikkaa toinen puolikas paloiksi, joista tulee leivosten pohjat. Mokkapalat, täytettynä mokkavaahdolla – voiko näitä muka vastustaa
Leivosten ulkonäköön olen tyytyväinen, täytettä on paljon ja piparminttu maistuu kivan raikkaalle. Jo aiemmin tällä viikolla kirjoitin uusimman Yhteishyvän kivoista ruoka- ja leivontaohjeista
Pursota tai lusikoi leivosten päälle. *Resepti on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. Erilaiset vaihtoehtoiset makeuttajat valkoiselle sokerille ovat olleet viime aikoina esillä
Tällä kertaa yhdistin sen tumman suklaan mintun kanssa ja tapani mukaan valmistin tietenkin itse sen minttu-uutteen, joka tässä tapauksessa on vesiuute jota ei kannata säilyttää pidempään ja koska se ei säily ollenkaan on se kaikki käytettävä heti ja tässä sen menee sekä leivosten taikinaa että niiden kuorrutukseen