) letut molemmin puolin. Nämä letut kannattaa paistaa aika pieninä, jotta ne pysyvät kasassa. Älä paista liian kuumalla pannulla, oikea hetki kääntää letut ovat kun niiden pintaan alkaa muodostua pieniä ”reikiä”, käytä litteää lastaa lettujen kääntämiseen
Lettuihin tulee kaurajauhoja, kananmuna, kasvimaitoa, psylliumia pitämään ne kasassa sekä mausteita. Letut pysyvät ehjänä, kun odottaa kärsivällisesti, että pinta on hyytynyt ennen kääntämistä
0,5 l kevytmaitoa. 2 kananmunaa 0,5 l kevytmaitoa. tai lätyt, niinkuin täällä meillä päin sanotaan. Käyttipä näistä mitä nimitystä hyvänsä, kyseessä on joka tapauksessa yksi suosikkiherkuistani
Paistoinkin siitä lettuja ja täytyy sanoa, että oli parhaat letut aikoihin mitä olen maistanut. * Tarjoa letut hillon ja kermavaahdon tai jäätelön kanssa
Kun kaikkien suosikkiletut yhdistää samaan annokseen, saadaan aikaan jotain vielä parempaa. Mikä sen parempi ruoka kuin kaikkien suosikit pinaatti- ja porkkanaletut