Libanonilainen lammas-pinaattipata Padan ohjeen olen alun perin bongannut ravintola Farougen Maggie Lindholmin ja Marja Lindforsin Libanoninmakuja -keittokirjasta DILLIÄ JA PIPARJUURTA
Herkkusienet Välimeren tapaan (neljälle- kuudelle)Libanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 1 kg tuoreita herkkusieniä. Huuhtele herkkusienet ja leikkaa niistä kannat pois Elisa.net
Libanonilainen teeLibanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 1 l vettä. Lisää kiehuvaan veteen kanelitangot ja mintunlehdet Elisa.net
Munakoisotahna ( neljälle)Libanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 2 isoa munakoisoa. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen Elisa.net
RiisikiisseliLibanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 50 g riisijauhoja. Sekoita kulhossa riisijauhot kuumaan veteen Elisa.net