Libanonin makuja reseptejä

Sakset, Libanonin makuja ja suklaakakkua

L. e. t. k. ä. l. a. u. n. i. Y. s. v. o. j. ,. p. r. S. y. h. m. A. H. ö. d. T. M. K. V. J. ). P. I. b. c. 1. 0. g. (. -. R. O. N. z. k L

Serko Rantanen – uusi kokkisoturi & Tomi Björckin oikea käsi

Niinpä vuonna 2011 Helsinkiin avattiin Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä ruokia modernilla tavalla yhdistelevä Gaijin, vuonna 2013 avautui muun muassa Kreikan, Libanonin, Tunisian ja Marokon makuja yhdistelevä Bulevard Social

Dining 26 by Arto Rastas – Tampere

Dining 26 by Arto Rastas tarjoilee Välimeren keittiön makuja. Tampereella. Ei kuitenkaan pelkästään niitä perinteisesti Välimeren maihin miellettyjä
Libanonilainen lammas-pinaattipata

Libanonilainen lammas-pinaattipata

Padan ohjeen olen alun perin bongannut ravintola Farougen Maggie Lindholmin ja Marja Lindforsin Libanoninmakuja -keittokirjasta

Libanonilainen tee

Libanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 1 l vettä. Lisää kiehuvaan veteen kanelitangot ja mintunlehdet

Munakoisotahna ( neljälle)

Libanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 2 isoa munakoisoa. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen

Riisikiisseli

Libanoninmakuja, Lindholm ja Lindfors, Otava, 2005 50 g riisijauhoja. Sekoita kulhossa riisijauhot kuumaan veteen