- Kuumenna vähän öljyä ja wokkaa porsaanlihaa kunnes liha on ruskistunut. Rapeita chili-maapähkinä katkarapuja, tulista Sichuanin porsasta ja friteerattua mangoa
Vastakeitetty riisi on liian pehmeää ja tahmaista paistinpannulla viskomiseen ja saattaa johtaa lähmämössölopputulokseenLihaa/katkarapuja/kanaa/jne, whatever tickles your fancyKananmunaErilaisia vihanneksia
Tästä moniuskonnollisesta lihan välttelystä on sellainen kätevän monipuolinen seuraus, että suuri osa malesialaisista ruuista voidaan tehdä mihin tahansa lihaan, tai jättää se kokonaan pois
Simpukka jossa toinen kuoren puolikas paikoillaan sekä liha. Lisää katkarapuja seokseen. Tarjoile niin, että lihainen simpukankuori on päällimmäisenä, senkin päälle voi tirskauttaa vähän sitruunaa
katkarapuja. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut. Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia