Liha katkarapu wokki reseptejä

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

Paistettu riisi on mainio lisuke, mutta sen voi helposti tehdä pääruuaksikin paistamalla samassa kanaa, lihaa tai lisäämällä lopuksi katkarapuja

Paistettu riisi

Leikkaa liha pieniksi paloiksi. Sekoita sipuleiden joukkoon lihat ja katkaravut ja sitten riisi. 100 g kuorittuja katkarapuja

Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton

Siirrä lihat ja inkivääri reikäkauhalla syrjään ja pyyhkäise wokki puhtaaksi. Siivuta paisti lihansyitä vastaan
Teemalauantai: Kiina

Teemalauantai: Kiina

- Kuumenna vähän öljyä ja wokkaa porsaanlihaa kunnes liha on ruskistunut. Rapeita chili-maapähkinä katkarapuja, tulista Sichuanin porsasta ja friteerattua mangoa

Härkää lo mein

Se sisältää usein vihanneksia ja jonkinlaista lihaa tai mereneläviä, yleensä naudanlihaa, kanaa, sianlihaa tai katkarapuja
Makuja Vietnamista

Makuja Vietnamista

Viikonlopun vieraille tarjolla oli lohta ja Hot-kastiketta, paistettuja nuudeleita ja katkarapuja sekä naudanlihaa osterikastikkeessa
Paistettua riisiä, otos II - khao pad

Paistettua riisiä, otos II - khao pad

Vastakeitetty riisi on liian pehmeää ja tahmaista paistinpannulla viskomiseen ja saattaa johtaa lähmämössölopputulokseenLihaa/katkarapuja/kanaa/jne, whatever tickles your fancyKananmunaErilaisia vihanneksia
✿✿✿ 11.11.11 ✿✿✿

✿✿✿ 11.11.11 ✿✿✿

Simpukka jossa toinen kuoren puolikas paikoillaan sekä liha. Lisää katkarapuja seokseen.  Tarjoile niin, että lihainen simpukankuori on päällimmäisenä, senkin päälle voi tirskauttaa vähän sitruunaa
Munakas ja pikapaistetut vihannekset

Munakas ja pikapaistetut vihannekset

katkarapuja tai jättää liha kokonaan pois. Tänään teinkin "pikaruokaa". Perusajatuksena oli, että hiilarit olisivat minimissä

KALARUUAT

Lisää savukalat taikinaanja sekoita kunnolla,jotta kalan liha hajoaapieniksi palasiksi kastikkeen joukkoon

BROILERIA JA KANAA

Lisää lihat sekä sipulit ja rukista ne. Viipaloi makkarat ja sekoita ne herneidenja jäisten katkarapujen kanssa riisiseokseen

Possuwok

katkarapuja. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut. Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia