Tällä reseptillä ribseistä tulee todella meheviä ja liha irtoaa luusta kuin itsestään. Laita marinoidut ribsit ja Coca Cola kannelliseen uunivuokaan (voit myös peittää tavallisen vuoan foliolla)
Anna lihan tekeytyä peitettynä (kääräise esim folioon) ennen sen leikkaamista viipaleiksi. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen uuniin laittoa
Yleensä jätän tämän osan possua kauppaan, sillä onnistun lähes aina saamaan lihasta kuivaa. Yksi onnistunut kokeilu oli uunissa hissukseen kypsennetty possun ulkofilee
Anna lihan tekeytyä peitettynä (kääräise esim folioon) ennen sen leikkaamista viipaleiksi. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen uuniin laittoa
Ribsien alapinnasta kannattaa repiä kalvo pois, se lähtee suht' helposti työntämällä lihan ja kalvon väliin vaikka teelusikan ja pikkuhiljaa liikuttelee sitä kunnes saa oman sormen väliin ja voi repiä kalvon pois
Ota paistit uunista, kääri lihatfolioon ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia. Lihaa ei pidetä uunissa kuitenkaan kauan ja tärkeintä tosiaan on että lihan sisälämpötila on kohdallaan uunista otettaessa
Anna ruoan hautua uunissa, kunnes lihat ovat kypsiä. Tällä kertaa siskoni ylipuhui minut ostamaan lempeän pippurisen valmiiksi maustetun lihan, mutta kyllä minä kaiken mahdollisen maustepinnan ja liemen kuivasin lihasta pois
liha, riista, pihvi. Kun mietimme, mitä laittaisimme tämän viinin pariksi, pääruokalajiksi valikoitui poron sisäfilee, jonka päätimme kypsentää kokonaisena uunissa