Sivele lihaa paiston aikana vuoan pohjalla olevalla liemellä n. Ribsit Uunissa. Jos lihaa on useammassa kerroksessa voit myös vaihdella lihojen paikkaa
Uunipadassa kun hauduttaa lihaa niin ei vaan voi epäonnistua. Voihan sitä valmiiksi leikattuja pihvejäkin ostaa, mutta mitä vähemmän lihaa on käsitelty ennen pakettiin laittamista niin sitä edullisempaa se on
Kastikkeeksi olisi sopinut bernaise tai sienikastike, mutta me päädyimme nauttimaan lihaa juuresten ja valkosipulimajoneesin kanssa, joka myös oli hyvä valinta
Tämän takia kiljuin onnesta kun Kaartilan Mallaspossu tarjosi lihaa reseptikokeiluun. Nykyään oma filosofiani on lihan suhteen - vähemmän mutta parempaa
Uunissa paistettu possun sisäfile tomaattien kera. Kypsennä lihaa 160-170 asteisessa uunissa kunnes se on halutun kypsää. Kypsennä 200 asteisessa uunissa reilu ½ tuntia, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä
Kuten on tullut kerrottua miespuolinen Kanelibasilika ei syö lihaa. Luomukana menee, mutta sitä on tullut valmistettua varsin harvoin sen huonon saatavuuden takia