Lihaliemen valmistus ilman lihaliemikuutiota reseptejä

4 Tallenna
Hei hoi hauki.......

Hei hoi hauki.......

Kurssi alkoi teoriaosuudella, jossa käytiin läpi lähinnä suomalaisia järvikaloja ja niiden soveltuvuutta eri ruokalajeihin sekä valmistusmenetelmiä (savustus, paistaminen, parilointi, keitto, liemi, uunikala jne
3 Tallenna
Revitty possunliha

Revitty possunliha

Muistakaa siilata liemi ja käyttää lihaliemenä kastikkeisiin ja muihin ruokiin. Valmistus tapa ja ohjeen mausteet olivat kyllä erit, kun mitä tähän lihaan tuli
1 Tallenna
Borssikeitto keräkaalista ja naudanlihasta - Borsisupp värske kapsa ja veiselihaga

Borssikeitto keräkaalista ja naudanlihasta - Borsisupp värske kapsa ja veiselihaga

FINLihan keittoaika 1 tunti ja 40 minuuttiaBorssikeiton pohjan valmistus 30 minuuttiaSen lisäksi keiton esivalmitustyö 30 minuuttia4 lVoit jaksottaa borssikeiton valmistamisen. 600 g / 1 iso lohko keräkaalia ohuina suikaleina /tai punakaalia3 isoa porkkanaa ohuina suikaleina8 keskikokoista tuoretta punajuurta ohuina suikaleina / punajuurta pitää olla reilusti, koska ne antavat keitolle värin, sinulla pitää arvioita punajuuren määrä verrattuna muihin juureksiin1 keltasipuli ohuina suikaleina / tai punasipuliavoin-rypsiöljyn sekoitusta1 rkl ruokaetikkaa punajuurien kypsentämiseen, että punajuurissa säilyisi punainen väri 5 keskikokoista perunaa suikaleinakokonaisia mustia pippureitamuutama laakerinlehti½ lihaliemikuutiota3 rkl ruokaetikkaa tai maun mukaansuolaasokeria hienonnettua persiljaasmetanaaKeitä keittoliha, lisää keittoveteen suola. ++++ESTLiha keetmise aeg 1 tund ja 40 minutitBorsisupi pôhja valmistus 30 minutitSellele lisaks supi eelvalmistustöö 30 minutit4 lVôid jagada borsisupi valmistamise etappideks
0 Tallenna
Lihapullakeitto – Hakklihapallisupp

Lihapullakeitto – Hakklihapallisupp

Lihaliemen valmistamisen aikana huuhtele varhaisperunat ja porkkanat sekä paloittele ne. Lisää kokonaiset pippurit, laakerinlehdet, nippu persiljaa ja paloiksi leikatut kevätsipulin varret sekä keitä lientä sopivalla keskilämmöllä kannen alla kunnes rusto ja liha on ydinluun ympäriltä kypsä ja liemellä on vahva lihaliemen makua (lihaliemen valmistus 2 tuntia ja 30 minuuttia)
Hakuehdotukset ja sivut