Kurssi alkoi teoriaosuudella, jossa käytiin läpi lähinnä suomalaisia järvikaloja ja niiden soveltuvuutta eri ruokalajeihin sekä valmistusmenetelmiä (savustus, paistaminen, parilointi, keitto, liemi, uunikala jne
Minun ja Marjan hommaksi lankesi voileipäkakun valmistus. Serkkupoika palasi koto-Suomeen Australian "vierailultaan" ja sen kunniaksi järjestettiin tervetulojuhlat
Nosta kasari lihaliemen kanssa hellan kuumalle levylle ja silloin kun se alkaa poreilemaan kaada maito-jauhosekoitusta pitkänä nauhana lihaliemen joukkoon lientä jatkuvasti vispilällä sekoittaen
Muistakaa siilata liemi ja käyttää lihaliemenä kastikkeisiin ja muihin ruokiin. Valmistus tapa ja ohjeen mausteet olivat kyllä erit, kun mitä tähän lihaan tuli
Fonduen valmistus on helppoa ja siksi sitä voisi miellään syödä useammin. Lihojen kypsyessä ehtii sopivasti jutella pitkään ja vaihtaa kuulumisia ilman kiirettä
Kokoon keitetty punaviinin ja lihaliemen liitto saavat kaverikseen makeaa. Itse kastikkeen valmistus ei ole vaikeaa, mutta muista panostaa hyvään lihaliemeen
Kanaliemen valmistusmenetelmä on periaatteessa sama kuin lihaliemen tai kalkkunaliemen valmistus, paitsi ettei kanaliemen vihanneksia ja ei luita paahdeta, ja tässä itse kananliha käytetään keittoon
valmistusohjeen jälkeen täydennystä listaan alla koskien etenkin juustotäytettä. Valmistus. Pääsinkin sanomasta että nyt on tullut leivottua pikkusen paljon viimeaikoina
½ lihaliemikuutiota. FINLihan keittoaika 1 tunti ja 40 minuuttiaBorssikeiton pohjan valmistus 30 minuuttiaSen lisäksi keiton esivalmitustyö 30 minuuttia4 lVoit jaksottaa borssikeiton valmistamisen. 600 g / 1 iso lohko keräkaalia ohuina suikaleina /tai punakaalia3 isoa porkkanaa ohuina suikaleina8 keskikokoista tuoretta punajuurta ohuina suikaleina / punajuurta pitää olla reilusti, koska ne antavat keitolle värin, sinulla pitää arvioita punajuuren määrä verrattuna muihin juureksiin1 keltasipuli ohuina suikaleina / tai punasipuliavoin-rypsiöljyn sekoitusta1 rkl ruokaetikkaa punajuurien kypsentämiseen, että punajuurissa säilyisi punainen väri 5 keskikokoista perunaa suikaleinakokonaisia mustia pippureitamuutama laakerinlehti½ lihaliemikuutiota3 rkl ruokaetikkaa tai maun mukaansuolaasokeria hienonnettua persiljaasmetanaaKeitä keittoliha, lisää keittoveteen suola. ++++ESTLiha keetmise aeg 1 tund ja 40 minutitBorsisupi pôhja valmistus 30 minutitSellele lisaks supi eelvalmistustöö 30 minutit4 lVôid jagada borsisupi valmistamise etappideks
Lihaliemen valmistamisen aikana huuhtele varhaisperunat ja porkkanat sekä paloittele ne. Lisää kokonaiset pippurit, laakerinlehdet, nippu persiljaa ja paloiksi leikatut kevätsipulin varret sekä keitä lientä sopivalla keskilämmöllä kannen alla kunnes rusto ja liha on ydinluun ympäriltä kypsä ja liemellä on vahva lihaliemen makua (lihaliemenvalmistus 2 tuntia ja 30 minuuttia)