Hyvä ja maistuva lihaliemi, pitkään haudutusta vaativille lihoille. Valmista lihaliemi. Laita veden sekaan lihaliemikuutiot, laakerinlehdet, sinappi ja kuiva siideri
N. y. t. v. a. s. k. o. i. u. l. e. n. h. j. p. ä. m. J. d. r. ". H. ö. P. ,. L. 2. 0. (. /. R. ). V. 4. 1. S. K. ⤴. -. _. I. A. E. M. 9. g. 3. T. =. B. C. 5. 6. 8. _ l. k g. d l
Siivilöi lihaliemi tiheän siivilän läpi. Aseta kolme räiskälerullasuikaletta kullekin lautaselle, kaada mahdollisimman kuuma lihaliemi suikaleiden päälle
Lisää kylmä lihaliemi vatkaten. Siivilöi lihaliemi. 1. Aloita poistamalla mahdollinen rasvakakku lihaliemen pinnalta, jos sinulla on tuoretta keitettyä lihalientä jääkaapissa
Kiehauta puoli litraa vettä ja liota sinne yksi lihaliemikuutio. Lisää pataan lihojen kaveriksi vehnäjauhot, hunaja, lihaliemi ja pannusta sipulit sekä suolakurkut
- Sekoita myös mausteet ja lihaliemi sekaan, ruskista. 1/2 lihaliemikuutio (tai suolaa maun mukaan 0,5 - 1 tl). 1/2 lihaliemikuutio (tai suolaa maun mukaan 0,5 - 1 tl)
Tee lihaliemi ajoissa valmiiksi, jotta se ehtii jäähtyä ennen käyttöä. Taas tuli yksi ennakkoluulo kohdattua ja todettua täysin vääräksi, eli kinkkuvoileipäkakku tehtyä ja koristeltua