Share on Google Plus. Tässä ruuassa voit käyttää joko naudan-, sian- tai nautasikajauhelihaa. Sekoita kermaviili, sipulikeittoainekset, korppujauho ja munat keskenään isossa kulhossa
METSÄSTÄJÄN LIHAMUREKE. Lisukevaihtoehtoja pyöriteltiin jos jonkinlaisia, mutta tukussa päädyimme lopulta kukkakaaliin, jonka gratinoimme sienikastikkeella ja tietysti runsaalla juustolla
Sekoita Korppujauhot ja sipulikeittopussi veteen. 500gjauhelihaa, niin 1dl vettä, 1dl korppujauhoja ja 2 kananmunaa tai 250gjauhelihaa, niin 1dl vettä, ½dl korppujauhoja ja 1 kananmuna. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 750gJauhelihaa. D 500gjauhelihaa. 250gjauhelihaa. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 750gJauhelihaa
Tällä kerralla mureketta maustoi oregano ja *yllätys, yllätys* vuohenjuusto. pussi sipulikeittoa. Tänään uunissa kypsyikin kasariherkku lihamureke, joka sai seurakseen perunamuussia ja tomaatti-mozzarellasalaattia
Lisäaineita pelkäävä tai gluteenitonta ruokavalioa noudattava voi jättää ranskalaiset sipulikeittoainekset ohjeesta pois ja korvata kyseisen ainesosan kolmella pieneksi silputulla sipulilla, jotka paistetaan pehmeiksi
800gjauhelihaa. 2 pss ranskalainen sipulikeitto. Laita sipulikeitot turpoamaan n. ½ dl. aan lämmintä vettä. Lisää jauheliha, mausteet, munat, korppujauho ja kermaviili