En satavarma ole mitä tuo sipulikeitto edes sisältää, mutta parempi jättää kaikki nuo puolivalmisteetkin syömättä, kun iho ja vatsa reagoivat niihin aika nopeasti
jogurtilla, kermalla tms. Teen useasti murekkeen valmiiseen sipulikeittoon. Lihamureke on yksi meidän suosikkiruoista, jota tehdään melkeinpä jos ei nyt ihan joka viikko, niin ainakin joka toinen viikko
METSÄSTÄJÄN LIHAMUREKE. Lisukevaihtoehtoja pyöriteltiin jos jonkinlaisia, mutta tukussa päädyimme lopulta kukkakaaliin, jonka gratinoimme sienikastikkeella ja tietysti runsaalla juustolla
Sekoita Korppujauhot ja sipulikeittopussi veteen. 500g jauhelihaa, niin 1dl vettä, 1dl korppujauhoja ja 2 kananmunaa tai 250g jauhelihaa, niin 1dl vettä, ½dl korppujauhoja ja 1 kananmuna. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 750g Jauhelihaa. D 500g jauhelihaa. 250g jauhelihaa. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 750g Jauhelihaa
Tällä kerralla mureketta maustoi oregano ja *yllätys, yllätys* vuohenjuusto. pussi sipulikeittoa. Tänään uunissa kypsyikin kasariherkku lihamureke, joka sai seurakseen perunamuussia ja tomaatti-mozzarellasalaattia
Lisäaineita pelkäävä tai gluteenitonta ruokavalioa noudattava voi jättää ranskalaiset sipulikeittoainekset ohjeesta pois ja korvata kyseisen ainesosan kolmella pieneksi silputulla sipulilla, jotka paistetaan pehmeiksi
800g jauhelihaa. 2 pss ranskalainen sipulikeitto. Laita sipulikeitot turpoamaan n. ½ dl. aan lämmintä vettä. Lisää jauheliha, mausteet, munat, korppujauho ja kermaviili