Sekoita kermaviili, sipulikeittoainekset, korppujauho ja munat keskenään isossa kulhossa. Varo laittamasta liikaa suolaa, koska sipulikeitto aineksissa on jo jonkun verran suolaa
Niissä töksähtää heti sekä sipulikeitto että korppujauhot. Ilman korppujauhoja pärjää keposestikin, mutta entäs kun on tottunut maustamaan aina lihapullat ja -murekkeet sipulikeitolla
Teen useasti murekkeen valmiiseen sipulikeittoon. Lihamureke on yksi meidän suosikkiruoista, jota tehdään melkeinpä jos ei nyt ihan joka viikko, niin ainakin joka toinen viikko
Sekoita Korppujauhot ja sipulikeittopussi veteen. 500g jauhelihaa, niin 1dl vettä, 1dl korppujauhoja ja 2 kananmunaa tai 250g jauhelihaa, niin 1dl vettä, ½dl korppujauhoja ja 1 kananmuna. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 3 Kananmunaa. 2 kananmunaa tai. 1pss Ranskalainen sipulikeitto. 3 Kananmunaa
2 kananmunaa. 2 pss ranskalainen sipulikeitto. Laita sipulikeitot turpoamaan n. ½ dl. aan lämmintä vettä. Lisää jauheliha, mausteet, munat, korppujauho ja kermaviili