Karamellisointi on hieno vaihtoehto lihan maustamiseen. Mutta grillin kautta ja ulkona valmistetusta ateriasta kun puhutaan, on se lihankaramellisointi ihan ok vaihtoehto
1. Pavut. Huuhtele, puhdista ja pane pavut likoon yön yli. Keitä papuja vedessä, jota pitää olla 5 cm niiden yli ja kuori aluksi muodostuva vaahto tarkoin pois
Pyörittelet lihan kauttaaltaan ja asettelet tarjolle. Karamellisointi on helppoa. Tämä liemi sopii ja maustaa myös muut pitkään haudutusta vaativat lihanosat
Tarjoa riistan, riistalintujen tai pitkään haudutetun lihan kuten vasikanposken ja pastan kanssa. Karamellisointi korostaa sipulin luontaisen makeaa makua
Laita lihan palat, kalakastike ja sokeri kulhoon ja sekoita sekasin. lopeta karamellisointi. Tänä viikonloppuna oli aika palata vietnamilaisten makujen maailmaan