Lihapata hitaasti uunissa reseptejä

Ottomaanien hyökkäys keittiöön

Ottomaanien hyökkäys keittiöön

LIHAPATA. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä, lisää mukaan vehnäjauho hitaasti ja koko ajan sekoittaen noin kahden minuutin ajan kunnes seos kuplii
Maukas lihapata

Maukas lihapata

Hitaasti hauduttamalla saa maittavaa lihapataa. Maukas lihapata800g karjalanpaistilihaa2 sipulia3 porkkanaan. Anna lihapadan hautua uunissa 150 asteessa mielellään kolme tuntia, kuitenkin vähintään kaksi tuntia
Oluella terästetty lihapata

Oluella terästetty lihapata

Raskaat liharuoat, varsinkaan tuhdit (ja hitaasti valmistuvat) lihapadat eivät yleensä ole kärkisijoilla kun mietin mitä ruokaa tekisi mieli