Lihapata koko yön uunissa reseptejä

Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Kypsennä 120-asteisessa uunissa 5–6 tuntia tai yön yli. 120-asteisessa uunissa. Gjuvétch on sekä pataruoka että kannellinen savipata, jossa liha ja kasvikset kypsyvät pitkään matalassa uunilämmössä
Marokkolainen menÿÿ

Marokkolainen menÿÿ

Tein anisleipää, lihapataa, falafel pyöryköitä, vihannescouscoussihärpäkettä, harissa kastiketta sekä kaaliraastetta
Kasvispata taikinakuorella

Kasvispata taikinakuorella

Lihapata oli yhtä hyvää kuin aiemminkin, joten kippasin sen uunivuokaan ja kaulitsin voitaikinan kanneksi
Täytetty talvikurpitsa

Täytetty talvikurpitsa

Lopputuloksena on erinomaisen maukas syksyinen lihapata, ja mikä parasta, itse "patakin" on syötävää
Mallaspossun kinkkua pataan

Mallaspossun kinkkua pataan

KINKKUPATA / LIHAPATA. Vanha kansa säilytti taikinaa jopa yön yli viileässä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
Viiden tunnin lihapata

Viiden tunnin lihapata

Yön jääkaapissa on myös ok. Lopputulos oli todella maukas, mutta ei voi muutakaan olla kun lihapata saa rauhassa hautua mausteiden ja juuresten kanssa
Wings of change

Wings of change

Olin jo muutenkin suunnitellut tälle päivää ruoaksi mausteista lihapataa, mutta halusin vielä jotain muuta
Tämäkö on sitä huonoa ruokaa?

Tämäkö on sitä huonoa ruokaa?

Varsinkin viileään vuodenaikaan huolella haudutettu lihapata tai sunnuntaipaisti tekee niin hyvää. Kokonaan toinen juttu on sitten kyllä ravintoloista yleensä saatavan ruuan taso