Ja kun resepti sisältää niin voita kuin smetanaakin, on varmaan turha mainita, että hyvää tuli. Viime postauksessa kuukausi sitten huokailin syksyn kiireitä ja sairasteluja ja sama meno tuntuu jatkuvan edelleen, voi huhhuh
Innoituksena resepti sai täältä. Tällä kertaa paprikaista naudanlihapataa. Sähkökäyttöinen Prego-haudutuspatani pääsi taas viikonloppuna hauduttamaan ruokaa perheelle
Tämä resepti löytyy Snellmanin sivuilta ladattavasta reseptikirjasta. Jos kevät on uudistumisen aikaa, niin syksy tuskin jää kakkoseksi samalla saralla
) ja koska lihapata onnistui hyvin niin resepti pitää laittaa jakoon. Meksikolainen lihapata. Sitten uuniin 175 asteeseen noin 2-2,5 tuntia ja aaah, lihapata on valmis
Lihapata on slow foodia parhaimmillaan, se valmistuu rauhassa liedellä poristen ja resepti on niin helppo että epäonnistuminen on käytännössä mahdotonta
Toinen suosittu vanha reseptini on kreikkalainen lihapata eli stifado. Kreikkalainen stifado-lihapata. Täällä Englannissa, missä lomailemme, se on niin tavallista ruokaa, että yhdessä jos toisessakin arkiruokareseptissä käytetään lammasta