kermaviili. Välillä lihapullataikinaan tulee vaaleaa leipää, välillä sipulikeittoa, välillä korppujauhoja, täytteeksi fetaa tai vuohenjuustoa, mausteeksi täytteen mukaan yrttejä, pippureita, tms
Sekoita jauheliha, kermaviili, sipulikeitto, kananmuna ja öljy käsin tasaiseksi. eikö makkarat ja lihapullat ole olleet juuri sitä varten, että niissä eri eläinten eri ruhonosat saadaan jauhettuna kivasti syötävään muotoon
Marokkolainen lihapulla nimi tulee siitä että normaalin jauheliha taikinaa sovelletaan vielä kermaviili mukaan mikä tuo siihen makua ja mehukkuutta tällä ohjeella olen tehnyt tähän mennessä kaikki lihapullat paitsi hampurilaisten väliin menevät pihvit
Pullat tein tällä kertaa sillä kyseenalaisen helpolla ja meidän suomalaisten rakastamalla sipulikeittoreseptillä, joka on maultaan ihana, mutta sipulikeiton takia suht suolainen
Tein aamupäivällä lihapullat ja tsatsikin maustumaan, lähdin jumppaan ja sitten keitin kasvikset. Tuorejuusto sopii kermaviilin sijasta loistavasti ja feta oli jäänyt ratatoullesta