Lihavartaat reseptejä

Kreikkalaiset lihavartaat (Souvlaki)

Kreikkalaiset lihavartaat (Souvlaki)

Grillaa lihavartaat tai kypsennä liedellä parilalla. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Kääntele lihapalat marinadin joukkoon ja anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran tai peitettynä jääkaapissa vuorokauden ajan
Lihavartaat

Lihavartaat

Kypsennä naudanlihavartaat maun mukaan joko puolikypsiksi tai kypsiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään
Indonesialaiset lihavartaat

Indonesialaiset lihavartaat

Upota puiset varrastikut likoamaan veteen, niin ne eivät syty palamaan paistamisen aikana. Tikuta marinoidut fileepalat

Intialaiset lihavartaat

Puhdista fileepala ja leikkaa se varraskuutioiksi. Pane lihakuutiot tukevaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle
Grillatut lihavartaat

Grillatut lihavartaat

Laakerinlehdet antavat makua grillattuihin lihavartaisiin. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi ja pujota kuutiot vedessä liotettuihin puuvartaisiin tai metallivartaisiin
Nopeat lihavartaat

Nopeat lihavartaat

Hoisinmaustetut lihavartaat ja muuta tilpehööriä neljälle. Siirryin töistä kotiin näillä spekseillä ja tein pikapäätöksen mitä söisimme
Kreikkalaiset lihavartaat

Kreikkalaiset lihavartaat

Kreikkalaiset lihavartaat (4 henkilöä) 1kg porsaan kasleria5dl oliiviöljyä3 valkosipulinkynttä1,5tl suolaa1rkl sokeria1/2-1tl mustapippuria
Nyytit & lihavartaat

Nyytit & lihavartaat

Mielestäni parhaat lihavartaat syntyvät silloin, kun vartaaseen ei laiteta muuta lihan lisäksi. Lihavartaat
Köftet, Marokkolaiset lihavartaat

Köftet, Marokkolaiset lihavartaat

KÖFTET - LIHAVARTAAT. Köftet, Andalusian auringossa Jerezistä Jerusalemiin kirjasta. Köftet eli Marokkolaisten vastine lihapullille jotka on valmistettu porsaan- eli sianlihasta
Raikkaat kanatacot

Raikkaat kanatacot

Onpas tämä viikko mennyt vauhdilla. vappuaatto- ja vappupäivä olivat varmasti viikon yhdet kohokohdat monelle, itselle ainakin