Grillisalaatti on vanha ja moneen kertaan hyväksi todettu lisuke lähes kaikkeen. Näin kesän korvalla joka paikassa jaksetaan mainostaa erilaisia kaasu- ja sähkögrillejä, mutta itse olen niin vanhanaikainen, että haluan edelleen grillata pihvini ja käristeeni perinteisessä hiiligrillissä – ja tämä asia tuskin tulee muuttumaan
Lyhyt jälkimarinointi – ja maukas lisuke on valmis. Koko aterian voi valmistaa helposti grillissä. Näillä Aki Wahlmanin ideoimilla lisäkkeillä rakennat pihvin, makkaran tai kalan ympärille herkullisen kesäaterian
Pekoniparsat ovat oiva lisuke grilliruoalle tai kiva lisä vaikkapa pihville. Kaksi herkkua yhdessä. Parsa on herkkua, pekoni on herkkua ja pekoniin kääritty parsa on überherkkua
Pöydässä odottivat jo lautasille nostetut uunissa kypsyneet rosamundat ruohosipulilla maustetun ranskankerman kera, sekä yksinkertainen lisuke pinaatista ja paahdetuista pinjansiemenistä öljyllä ja balsamicolla maustettuna