Jos ruoan keksiminen työpäivän päätteeksi tuottaa tuskaa, syön aina salaattia ja lihaa. Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha
huonommin osaan tehä lisukkeita. Kuukauden vierailijana tällä kertaa on kaverini Juho jonka upeita mustekalakuvia olen ihaillut Facebookissa ja kuolannut niiden perään
yksinkertaisia, mutta kekseliäitä lisukkeita ja kastikkeita sekä tietysti jälkiruokia. Muhkeasta ja värikkäästä kirjasta (yli 100 reseptiä) löytyy monipuolisesti ohjeita punaiselle lihalle, kasviksille, kalalle ja kanalle
Vaikka nämä eivät ehkä olekaan tyypillisiä lisukkeita cajun-ruoalle, niin hyvin on toiminut. Tämä ohje on melko suoraan Glorian Ruoka & Viini -lehden numerosta 3/2015