Lisukkeeksi paahtopaistille sopii yksinkertainen kylmä piparjuurikastike, jota teimme kerralla isomman määrän jotta sitä riittäisi huomenna lohen kanssa
Niinpä nappasin kaupasta lohen lisäksi yhden pullean greipin. Muistin kaupassa lukeneeni ohjeen lohicevicheen, jossa marinointiin oli käytetty greippiä
No ei muuta kuin lammas mukaan ja samalla nappasin mukaan myös lohen, joka oli tarjouksessa. Tavoite oli hankkia lammaspaisti valmiiksi, jotta saisin sen marinadiin nyt torstaina, koska lauantaina paistetaan nyhtölammasta viime vuoden reseptillä ja parin päivän marinointi on hyvä juttu
Laita vettä vain sen verran, että saat lohen peittymään, sulje pussi ja anna marinoitua pari tuntia. Tämä määrä sopi hyvin yhteen palaan, joten marinointi kannattaa mitoittaa sen mukaan miten paljon on lohta