Lohipyörykät reseptejä

Aasialaiset lohipyörykät

Aasialaiset lohipyörykät

Aasialaiset lohipullat voi tehdä pyöreiksi tai soikeiksi. Rapean pinnan salaisuus on japanilaisissa panko-korppujauhoissa
Lohipyörykät

Lohipyörykät

Lohipyörykät on helppo tehdä ja ne sopii arkiruoaksikin mainiosti. Lohipyörykät maistuvat sellaisenaan lämpimänä tai kylmänä
Lohipyörykät uunissa

Lohipyörykät uunissa

Lohipyörykät kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, antaa maun ja rakenteen tekeytyä, ja pistellä vasta seuraavana päivänä palleroiset parempiin suihin
Lohipyörykät

Lohipyörykät

Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin lohipyöryköitä leivinpaperoidulle pellille. Kypsennä kalapullat 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia
Itämaiset lohipyörykät ja lime-ponzukastike

Itämaiset lohipyörykät ja lime-ponzukastike

Nämä lohipyörykät ovat oikein maistuvia jo ihan sellaisinaan, mutta niiden seuraksi sopii loistavasti vielä esimerkiksi japanilainen ponzukastike, jossa pyöryköitä on kiva dippailla
Aasialaiset lohipyörykät

Aasialaiset lohipyörykät

Aasialaiset maut sopivat kivasti myös kalan kylkeen, joten isohkosta uunilohesta valmistui myös seuraavan päivän aasialaisittain maustetut lohipyörykät
Marokkolaiset lohipullat ja rusinacouscous

Marokkolaiset lohipullat ja rusinacouscous

Lohipyörykät (20 kpl). Tänään oli ihan pakko saada marokkolaista ruokaa. Innostuksen syynä oli tietysti eilen YLE Teemalla alkanut Ottolenghi's Mediterranean Feasts -sarja
Lohipalleroiden linssinen leposija

Lohipalleroiden linssinen leposija

Lohipyörykät. Juhlien täytteisen viikonlopun sunnuntaiaamuna minut valtasi halu valmistaa ”tavallista”, terveellistä ruokaa
Maukkaat lohipyörykät

Maukkaat lohipyörykät

Tarjoile lohipyörykät esimerkiksi perunamuusin ja salaatin kera. Tällä kertaa taas kalaherkkuja. ) Kalaahan tulisi syödä pari kertaa viikossa, mutta ainakin minun on myönnettävä, että se harmittavan harvoin toteutuu
Lohipyörykät tilli-sitruunakastikkeella

Lohipyörykät tilli-sitruunakastikkeella

WWF julkaisi 10. 3. 2014 uudet kuluttajien kalaoppaat, joiden tarkoituksena on ohjata ja neuvoa kuluttajia valitsemaan ruokakalat viisaasti ja vastuullisesti
Helppoa ja nopeaa arkiruokaa!

Helppoa ja nopeaa arkiruokaa!

) Lohipyörykät vaihtuivat siis tonnikala-pinaattipyöryköiksi alla olevan ohjeen mukaisesti ja mun on pakko myöntää, että näistä tuli aivan älyttömän hyviä eikä hieman ruma(hko) ulkonäkö anna ollenkaan oikeanlaista kuvaa pulleroisten mausta

Lohipyörykät

Jauha kirjolohi monitoimikoneessa. Sekoita kalan sekaan kerma ja mausteet. Muotoile massasta kahden kastellun lusikan avulla pyörykäitä poreilevaan kalaliemeen ja anna kypsyä noin 4 min (Max 8 pyörykkää kerralla