Lohitartar leivät reseptejä

Lohitartar ja basilika-lime mascarpone

Lohitartar ja basilika-lime mascarpone

Makunystyröitä hivelevän alkuruoan saat lohitartarista, basilikalla ja limellä maustetusta mascarpone-juustosta ja saaristolaisleivästä
Lohitartar kahdella tapaa

Lohitartar kahdella tapaa

avokado-lohitartariaFou de FafaLohi-avokadotartarPilko lohi ja avokado pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika
Lohitartar kahdella tapaa

Lohitartar kahdella tapaa

Olin päässytkin jo lohitartarin makuun tehtyäni juhannuksen aikoihin Glorian avokado-lohitartaria (resepti alla)

Lohitartar avokadon kera

1. Kastike. Sekoita oliiviöljy, sokeri, sinappi, soija, suola ja pippuri. 2. Koverra avokadoista hedelmäliha ja paloittele isoiksi kuutioiksi
Lohitartar

Lohitartar

Pilko öljyn joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää öljyyn kookas pala kuorittua inkiväärinjuurta, nippu korianteria ja ruohosipulia
Lohitartar kun vauhtiin päästiin

Lohitartar kun vauhtiin päästiin

Leikkasin leivät hieman neliön muotoista stanssia suuremmiksi neliöiksi. Perjantaina meillä oli alkuruoaksi lihaa ja pääruoaksi kalaa
Vapun kokkarit

Vapun kokkarit

Lohitartar. Paahda leivät ja leikkaa ne muotilla pyöreiksi kiekoiksi. LohitartarBrie-PäärynätCouscousveneet Juusto-viikunacanapeTomaatti-Mozzarellabruschetta Poro-rieskarullat
Kylmäsavulohitartar blineille

Kylmäsavulohitartar blineille

kylmäsavulohitartar. Tämän kertainen lisukkeemme, kylmäsavulohitartar, on mieheni valmistamaa, ja sen on herkullista

Siskosten joulu

Lohitartar. Viipaloi patonki, voitele pinnat öljyllä ja paahda leivät rapeiksi uunissa tai parilapannulla
Amsterdamin ravintolavinkit

Amsterdamin ravintolavinkit

Alkuun kuumottavan punaisen väristä ja mureata mustekalaa, ihanan valuvia hummerikroketteja, rapsakoita tempura jättikatkoja, partaveitsisimpukoita sekä lohitartaria
Boquerones eli silakat viinietikassa

Boquerones eli silakat viinietikassa

Kylkeen valmistin pikkelöityjä varsisellereitä, porkkanoita ja kurkkua perinteisellä 1-2-3 -liemellä, keitettyjä kananmunia ja perunoita, lohitartaria ja kaupasta mukaan heitettiin Abban loistavia gin-silakoita, tsatsikia, oliivia ja leipää

Kevät menu

(kurkkugazpacho, lohitartar, marinoidut simpukat). Leivät (paista - sulata). Tämän menun suunnittelun pohjana on odotettujen vieraiden lisäksi ollut ruotsalaisten mestarikokkien reseptien avulla nauttia makumatka kevääseen

Lohitartar leivät

Pyyhi kala ja nypi mahdolliset ruodot pois. Leikkaa kalasta nahka ja ripottele suola kalan pintaan noin pari tuntia ennen tartarin valmistusta