Pintasavustettua lohta, parsaa, risottokroketti jahollandaisekastiketta. Rodolfo on Helsingin vanhin italialaisravintola, sijainti Kruununhaassa on vaan sen verran syrjässä normaaleilta kulkureiteiltäni, että en siellä ollut koskaan aikaisemmin vieraillut
Tällä hetkellä mukaan laitetaan parsaa, sillä parsa-aika on juuri aluillaan. Lisäksi Jessen keittiössä valmistetaan confit-menetelmällä lohtaja opitaan nopea ja helppo tapa tehdä hollandaise-kastiketta
Hollandaisea en ole tehnyt koskaan aiemmin japarsaakin keitellyt kerran tai kaksi. Kaveriksi valikoitui äärimmäisen tavalliset uunilohi jahollandaisekastike
Alun perin tarkoitus oli hienostella vähän vähemmän ja valmistaa lohta parsan jahollandaisen kanssa, mutta kaupassa totesimme, että lohifile maksoi enemmän kuin pakastettu ankanrinta, joten miksipä ei sitten ankanrintaa
Lohta, parsaajahollandaise-kastiketta. Kevyt (jos hollandaisella kruunattua ruokaa nyt voi kevyeksi sanoa) pääruoka kestää vähän tuhdimmankin jälkiruoan - keväinen ja raikas kokonaisuus
Lounaaksi varhaisperunoita, parsaajalohta samassa vuuassa paistettuna. Vietämme yrittäjän kanssa rauhallista vappuaattoa kahdestaan, neiti on keskustassa myymässä vappupalloja