Varo kuitenkin paistamasta lohta liian kypsäksi ja kuivaksi. Voit paistella sienet ja kalafileen samalla pannulla, ne antavat makua toisilleen ja tiskiä säästyy
A. i. n. a. l. h. d. u. t. v. ö. r. m. ä. s. p. e. ,. j. o. k. y. T. K. 2. /. 1. ". H. J. R. w. (. g. ). L. b. 4. 6. 0. f. W. P. V. N. -. 5. E. t l. d l
1kg lohta fileinä tai medaljongeina. Helatorstai, vapaapäivä keskellä viikkoa, oikein huutaa yhdessäoloa ystävien kanssa - ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä kuin ruoanlaitto ja sitä seuraava ruokahetki
Paista lohifilee pinnoitetulla pannulla ilman öljyä. Lohta chilikastikkeessa. pala lohta /per henkilö. 150 g lohta (paistettuna ilman rasvaa) + 10 g (1 rkl) chilikastiketta yhteensä n
Paista kalanpaloja öljyssä kuumalla pannulla hetken verran. Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja
Lohen paloittelimme annospaloiksi ja paistoimme nahan rapeaksi pannulla. Fenkoli sopii erityisen hyvin kalaruoille ja se on maukasta sekä raakana että kypsennettynä
Poista lohesta ruodot ja leikkaa filee neljään yhtä suureen osaan. Valitse marinointia varten sellainen tasapohjainen astia, johon lohipalat mahtuvat vierekkäin
Maustetaan suolalla ja pippurilla ja paistetaan pannulla herkullisen punertavaksi. Lohimedaljongeista löytyy aina perusvarma kalaruoka, mutta tällä kertaa teki mieli kokeilla vähän jotain uutta