Rummo mainostaa olevansa maailmanparastapastaa. Löysin myös erinomaisen pastamerkin, Rummon, jossa rakenteen ja maun lisäksi on parasta, että vihdoin kunnon pastaa saa kaikkialla Suomessa
200 g pientä pennepastaa. Liota papuja vedessä ainakin vuorokauden verran. Pilko vihannekset isoiksi paloiksi ja freesaa savukyljen kanssa oliiviöljyssä n
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Sekoita rae- ja sinihomejuustot ja puolet tomaateista pastan joukkoon ja mausta silputulla basilikalla
Mieleeni tulee esimerkiksi maailman söpöin boutique-hotelli Roomassa – ja sen naurettava ruoka. Tälle ihmiselle kelpaa vain paras, ja jos hän sanoo, että jossakin on hyvä palvelu, se todellakin on hyvää
Toki yön yli jääkaapissa levännyt creme brulee on aina paras, siitä ei pääse mihinkään. Pääruoaksi kermaista savulohipastaa, aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa