Maailman paras puolukkahillo reseptejä

Isoäidin kaalikääryleet

Tarjoile kaalikääryleet keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa kaalin kanta irti

Riistapata kantarellien kera

Lisää lihaliemi sekä katajanmarjat, soija ja puolukkahillo. 1. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori pikkusipulit ja ruskista ne voissa

Pekonipannukakku purjolla

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. 2. Ruskista pekoni ja laita kevyesti voideltuun uunipannuun. 3. Ruskista purjo kevyesti ja lisää pannuun

Itse tehdyt lihapullat

puolukkahilloa. 1. Sekoita korppujauhot ja maito. Anna turvota 15 minuuttia. Kuori ja raasta sipuli. Sekoita sipuli, suola ja pippuri korppujauhoseokseen

Pannupihvit sipuliliemessä

puolukkahilloa. 1. Sekoita kerma ja maito. Vatkaa kananmuna kermamaitoon. Lisää korppujauhot ja anna turvota ainakin 10-15 minuutin ajan

Pannupihvi ja sipuliliemi

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori sipuli ja raasta se hienoksi, lisää jauhelihaan. Työstä jauheliha, vesi, suola ja pippuri notkeaksi

Vanhanajan makkarakakku

puolukkahilloa. 1. Keitä ohraryynit vedessä noin 15 minuuttia, lisää sitten maito ja keitä vielä 30 minuuttia
Grillattu poron maksa - herkku vai ei?

Grillattu poron maksa - herkku vai ei?

Tällä tietoa paras maksaruoka on tomaattimaksamakkara tai toisten äitien tekemä maksalaatikko. Tarjoa grillattu maksa perunapateen, karamellisoidun sipulin, balsamico-punajuurien ja puolukkahillon kera
Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Maailman ruokakulttuureista on tullut nautiskeltua yli kahdessakymmenessä maassa ja ravintolaelämyksiä on tullut kerättyä ihan Michelin-tähdelläkin varustetuista paikoissa asti