Yleensä mokkapalat ovat hieman kuivakoita ja tylsiä, kuten omatkin aiemmat käyttämäni reseptit. Tämä minun tekemäni versio on se resepti, jolla jatkossa leivon mokkapalat
Olen nimittäin vuosikausia kiistellyt pääkaupunkiseutulaisten kanssa siitä, ovatko parhaat aidosti suomalaiset leivonnaiset suklaaneliöitä vai mokkapaloja
Maailmanparhaat Fafasilta maistuvat falafelit. Brookies – maailman paras suklaakeksi. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Mokkapalat - ah mikä ihana klassikko. Mokkapalat ovat tuttuja minulle jo lapsuuden synttäreiltä, teininä niitä väsättiin koulussa köksän tunnilla, varhaisaikuisena ne oli about ainoa asia mitä osasin leipoa ja nyt edelleenkin oikeana aikuisena teen niitä edelleen mielelläni koska ne ovat vain niin hyviä
Reseptin tarjoaa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja sekoita jauhoseos vuorotellen maidon ja sulan, jäähtyneen rasvan kanssa taikinaan