MacaronOlin reilu pari vuotta sitten Saksassa joulumarkkinoilla ja piipahdimme pohjois-ranskassa. Siellä näin macaronseja ja silloin jo mietin, että pitäisi kokeilla niiden tekoa, mutta en vaan ole saanut aikaseksi
MACARONIT. anna valmiiden macaronien olla jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. n. 4 kpl (150g) Valkuaista (valkuaiset on hyvä erotella keltuaisista jo vuorokausi aijemmin ja huoneenlämmössä)0,65 dl Hienosokeria2,75 dl Tomusokeria1,6 dl Tomusokeria2,5 dl MantelijauhettaTÄYTE
Moikka. Tänään päivitän herkullisten macaroon`sien ohjeen. Itse tein näitä ensimmäisen kerran, joten lopputulos ei ollut mikään täydellinen ulkonäöllisesti, mutta maku oli kyllä voittamaton
Olen tehnyt macaroneja monta kertaa ja minulta löytyy youtubestakin video niiden valmistamiseen. Siinä teen macaronit italialaiseen marenkiin, joka on melko suosittu bloggaajien keskuudessa
Monet suosivat kreemipohjaisia täytteitä, mutta mä en pidä sitten ollenkaan mistään, jossa tuntuu selkeästi voi tai margariini - ja kreemitäytehän on koostumukseltaan ihan, noh, voita
Macaronit ovat lumoavia pieniä herkkupaloja. Aloitan nyt sarjan, jossa julkaisen muutaman helpon macaronitäytteen unohtamatta ohjetta, kuinka leipoa kuoret
Ravintolapäivään tuli tehtyä kahdenlaisia macaroneja. pistaasi- ja mansikka-vanilja macaroneja. Olen kokeillut muutamia erilaisia macaron ohjeita ja omistan Macaron -kirjankin