nämä herkulliset täytteet löytyvät jo blogistani. Teen nykyään macaronssit lähes poikkeuksetta italialaiseen marenkiin, silloin saan macaronssien koostumuksesta ja ulkonäöstä parhaimman
Chocolate Macarons With Orange Truffle Filling. For the first time, I managed to make Macarons which even look to Macarons and taste was very delicious
Innostuin onnnistumisesta niin valtavasti, että tein vaaleanpunaisten macaronsien jälkeen keltaisia ja kun sekin taikina onnistui, niin oli pakko tehdä vielä vaaleanvihreitä
Olen aiemmin tehnyt macaronsit kiertoilmauunitoiminnolla, mutta nyt useampia macarons eriä tehtyäni, olen päätynyt siihen, että on kuitenkin parempi käyttää uunin ylä-/alalämpötoimintoa kiertoilman sijaan
Yllä olevassa kuvassa macaronsit odottelevat uuniin pääsyä. Lämmitä uuni 150 asteeseen, ja paista macaronseja keskitasolla noin 10-15 minuuttia (riippuu uunistasi)