Pursotuskreemi. Munaton ja maidoton suklaakakku. 100 g tummaa maidotonta suklaata. 100 g maidotonta margariinia hieman pehmenneenä. Jaa kreemi 2/3 osaan ja 1/3 osaan. 1 dl soijavispiä tai tavallista vispikermaa, jos ei tarvitse olla maidoton ja 50 g tummaa suklaata. Silloin on hyvä ottaa 1-2 dl vispikermaa, 2 rkl vanilliinikreemijauhetta ja keltaista pastaväriä. Laita keltainen kreemi pursotinpussiin ja pussiin Wilsonin tylla 352. 100 g maidotonta margariinia
Kun kakku on paistunut ja jäähtynyt, leikkaa se puoliksi sivusuunnassa ja lisää väliin suklaakreemi. Lisää ylempi osa kreemin päälle ja levitä päälle punainen kreemi
Voi korvata munkkirasvalla, joka on maidoton). Suklaakreemi. Valmista kreemi. Vaahdota seosta, kunnes väri on vaalentunut vaaleanruskeaksi ja kreemi on silkkisen kuohkeaa