Maissileipä on herkullista lämpimänä suoraan uunista, mutta muuttuu ehkä jopa hieman paremmaksi kun parin päivän ikäisiä leipäviipaleita paahtaa paistinpannulla tai uunissa rapeiksi
V. u. o. s. i. t. e. n. l. k. a. ä. y. Y. h. d. v. E. p. j. r. ,. m. ö. S. (. ). A. -. g. f. c. J. K. D. H. O. M. b. N. L. R. B. C. G. P. z. T. Ä. I. 2. 5. 1. 0. 3. d l. t l
Tämän lisukkeena oli tarkoitus tarjota maissileipää, mutta koska aikataulut olivat tiukkia, söimme chiliä päivällä ja maissileipää iltapalaksi, samana päivänä
Lehtikaalisalaatin viimeistelevät kypsä cheddar, rapeat maissileipäkrutongit sekä jonkin sortin ”Caesar”-salaatinkastike, joka tällä kertaa valmistuu erittäin pelkistetyistä aineksista
Siitä asti kun kesällä maistoin maissileipää niinkin taianhohtoisessa paikassa kuin Pariisin Disneylandissa, Silver Spur -nimisessä ravintolassa, olen halunnut tehdä sitä itse
Maissileipä maistui nyt aivan erilaiselta kuin ensimmäisellä testikerralla. Lisukkeiksi valitsimme paahdettuja papuja, coleslawia ja jälleen kerran maissileipää (kaikki 2 e)
Iltapalaksi valmistui amerikkalaista maissileipää eli corn breadia. Maissileipä on parasta lämpimänä, joten sitä ei kannata säästellä seuraavaan päivään