Majoneesin valmistus ilman kananmunaa reseptejä

Helppo lohivoileipäkakku

Jos olet kokeilemassa voileipäkakun valmistusta vaikkapa ensimmäistä kertaa, tässä on hyvä ohje josta aloittaa
Top 3 tonnikalaleivät:Se eniten syödyin

Top 3 tonnikalaleivät:Se eniten syödyin

Majoneesin ja kurkkusalaatin määrää voit myös muunnella oman makusi mukaan. Jos maailman tonnikalaleivistä pitäisi valita yksi se olisi tämä
Sinappisilli

Sinappisilli

Ennen sillin valmistus oli työlästä ja sen maustaminen kesti kauemmin. Nykyään sillin valmistus on paljon helpompaa, kaupasta yleisesti on saatavilla valmiiksi liotettua Islannin silliä
Broileri-pastasalaatti

Broileri-pastasalaatti

  Anna broilerien ja pastan jäähtyäMajoneesinvalmistus. rypsi)curryapaprikajauhettavalkopippuriaOta majoneesin ainekset huoneenlämpöön hyvissä ajoin
Rapeat kananugetit

Rapeat kananugetit

Tarjoile majoneesin ja rapeiden perunoiden kanssa. Valmistus. Unohda kaupan valmiit nugetit ja valmista ne itse
Gourmet pikaruokaa Karitsahampurilainen

Gourmet pikaruokaa Karitsahampurilainen

Lihan valmistus. Teimme ensin hampurilaiset kokonaan ilman Tsatsikia hiukan Välimerelliseen tyyliin (kuvassa oikealla) ja sitten toiseen kierrokseen lisäsimme Tsatsikia kreikkalaiseen tyyliin (pääkuva)
PAAHDETTUA RAKKAUS SYDÄNRUOKAA...

PAAHDETTUA RAKKAUS SYDÄNRUOKAA...

soijamaidon joukkoon lisätään ohuena nauhana öljyä koko ajan sekoittaen (normaali majoneesinvalmistus),lopuksi lisätään omenaviinietikka
Ciabatta

Ciabatta

Huomaa, että taikina muhii kylmässä yön yli, joten aloita valmistus syömistä edeltävänä päivänä. Tässäpä ehkä yksi maailman yksinkertaisimmista leivistä
Wannabe Banh Mi-leipä

Wannabe Banh Mi-leipä

Anna maustua sillä välin kun valmistat majoneesin. Leivän valmistus koostuu monesta osasta, mutta mikään yksittäinen osa ei ollut erityisen vaikea
Karitsan kare "Caesar"

Karitsan kare "Caesar"

Maustoin lampaan anjoviksella ja valkosipulilla, tein parmensanmajoneesin ja paahdoin hiukan sydänsalaattia
ZEROWASTE RUOKALISTA: 3. RESEPTISTÄ MENUUN

ZEROWASTE RUOKALISTA: 3. RESEPTISTÄ MENUUN

sesongin raaka-aineet, makuparit, valmistustavat kuten säilöntä ja kuivaus, suosikki raaka-aineet, uudet raaka-aineet, perusreseptit ja niiden muunnokset, first in first out, raaka-aine kulut, hävikki, luovuus, inspiraatio