Ennen sillin valmistus oli työlästä ja sen maustaminen kesti kauemmin. Nykyään sillin valmistus on paljon helpompaa, kaupasta yleisesti on saatavilla valmiiksi liotettua Islannin silliä
Majoneesin tilalle laitoin toissapäivänä tekemääni auringonkukansiemen-porkkanatahnaa (oli hyvin muhinut jääkapissa, ja maut pääsivät vielä enemmän edukseen)
Majoneesinvalmistus on varsin yksinkertaista kun vain muistaa pari perusjuttua. En ole montaa kertaa jaksanut valmistaa majoneesia itse, mutta nyt ajattelin koittaa ja samalla hieman uudella reseptillä
Lihan valmistus. Teimme ensin hampurilaiset kokonaan ilman Tsatsikia hiukan Välimerelliseen tyyliin (kuvassa oikealla) ja sitten toiseen kierrokseen lisäsimme Tsatsikia kreikkalaiseen tyyliin (pääkuva)
Huomaa, että taikina muhii kylmässä yön yli, joten aloita valmistus syömistä edeltävänä päivänä. Tässäpä ehkä yksi maailman yksinkertaisimmista leivistä
sesongin raaka-aineet, makuparit, valmistustavat kuten säilöntä ja kuivaus, suosikki raaka-aineet, uudet raaka-aineet, perusreseptit ja niiden muunnokset, first in first out, raaka-aine kulut, hävikki, luovuus, inspiraatio