Makean rapeat tortillat. Perusarjessa itselläni ei ole grillausmahdollisuutta, joten viimeaikaiset postaukset ovat olleet melko kasvispainotteisia pekonimurua lukuunottamatta
Espanjalainen tortilla, eli perunamunakas. mutta perunan sijaan bataattia. Miksipä ei. Ja paistinpannun ja uunin kautta pöytään saatiinkin iloisen väriset lounasannokset
Kannattaa testata ja kyllä aina kaupan överimakeat soosit voittaa. Varmasti lähes tulkoon jokainen grillaa kesällä ja yhtä monelle se on yhtä kuin kesä
Siksipä näytän teille, kuinka voitte käyttää ylijääneet maissitortillat kätevästi hyödyksi. Minä en niinkään ole makean perään, mutta jos tarjotaan jotain suolaista harvemmin siitä kieltäydyn
Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla. Gastrodontin paluu makujen maailmaan. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
Hyvää Uuutta Vuotta 2013 kaikille blogimme lukijoille, ja kiitos kuluneesta vuodesta. Viime viikolla ylitimme sadantuhannen lukukerran rajapyykin, ja joulukuusta tulee taas ennätys kuukausi lukijamäärissä mitattuna
Elämässä voi paahtaa tukka putkella ja kiireellä eteenpäin, jos niin haluaa. Mutta joskus on mukava ottaa vähän rennommin, niinkuin tänään ja jättää se paahtaminen uunin tehtäväksi