Makkaran valmistus uunissa reseptejä

Kotimakkara

Kotimakkara

Makkaranvalmistus alusta alkaen on paitsi hauskaa, myös opettavaista ja lopputulos on onnistuessaan kutakuinkin parasta mitä suuhunsa voi laittaa
Espanjalainen Paella

Espanjalainen Paella

Anna makkaran lämmitä pannulla ja saada vähän väriä. Paellan riisi osa valmistetaan aika samalla tavalla aluksi kuin risotto, riisinjyvät kuullotetaan läpinäkyviksi öljyssä sipulin ja valkosipulin kanssa kunnes lisätään nestettä jonka jälkeen paellan valmistus eroaa risotosta, riisin annetaan vain olla pannulla sitä hämmentämättä jotta riisi saisi hieman paahtunutta makua pannun pohjasta
Täytetyt paprikat ja herkkusienet

Täytetyt paprikat ja herkkusienet

) Emme tosin vielä tämän äkillisen hyvän sään yllättäessä olleet puunanneet grilliä talviteloilta joten valmistus tapahtui kotikeittiössä
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Myöskin valkoviini oli useimmiten tuontitavaraa Espanjassa, joten sitä ei tuhlattu makkaran säilöntään
Verimakkaraharjoitukset

Verimakkaraharjoitukset

Koemakkarat onnistuivat hyvin, niinkin hyvin, että ainakin minuun iski pieni kipinä kokeilla verimakkaranvalmistusta pian uudestaan

Naggara chilimakkara

Makkaranvalmistus on siitä hauskaa, että sisään voidaan laittaa lähes mitä vain. Muutoin makkaran perusohje noudattelee samaa kaavaa
Yrttilihapullat

Yrttilihapullat

Innoituksen näille pullille sain sheftalioista, Kyproslaisista lihapullien ja makkaran välimaastoon sijoittuvista crépineteistä