Paista sipulirenkaat pehmeiksi voissa. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja lohko omenat. Huuhdo maksa, kuivaa se hyvin ja leikkaa sentin paksuisiksi viipaleiksi
Jauhemaksapihvit. Meillä tehdään jauhemaksapihvejä aika usein. Naudan maksasta tykkään pihvit tehdä ja tällä kertaa mentiinkin todella helpolla ohjeella
Muistan kun kotoa muutettuani kävimme Pehtoorin kanssa joskus (yhteen aikaan lähes joka sunnuntai) äidin luona syömässä, ja siellä oli pari vakioruokaa ylitse muiden
Raasta perunat, omena ja sipuli raastemyllyllä tai raudalla. Sekoita raasteeseen jauhettua maksaa, suolaa, pippuria, meiramia sekä lopuksi hieman jäähtynyt sulatettu voi
Perinteiset jauhemaksapihvit. Maksapihvit ovat melkoisen tummia pinnaltaan. Maksa on ruokalaji, joka perinteisesti jakaa mielipiteet täysin kahteen äärilaitaan
Myös kypsät maksapihvit voi liekittää samalla aineella maun ja juhlavuuden lisäämiseksi. Maksapihvit sopivat sellaisinaan korvaamaan pääruokana tarjotun pihvin tai ne voidaan tarjota aterian lisukkeena
Koulussa jauhemaksapihvit olivat ällötyslistan kärjessä. Tuumailin äidilleni ääneen, että en varmaan ole oikeita jauhemaksapihvejä ikinä edes syönyt ja välittömästi opin, että kyllä niitä lapsena meilläkin kotona syötiin, ja kuulemma melko useinkin
Huuhdo veri pois ja poista kalvo maksan päältä. Sekoita jauhotja mausteet keskenään. Voitele nuijitut maksaviipaleet vatkatulla munalla ja kierittele jauhoseoksessa
Pese ja kuori kasvikset ja raasta tai jauha ne hyvin hienoksi. Sekoita kasvisraaste, muna ja mausteet maksan joukkoon ja paista taikinasta ohukaispannulla paksuhkoja pihvejä