Jauhota kuhafileet vehnäjauholla ja paista ne sitten pienessä määrässä voita molemmin puolin. Kun kalat on käännetty, mausta ne hennosti suolalla ja lisää runsaasti piparjuuritahnaa ja loppu voi pannulle
KuhaaMannerheimin tapaan, piparjuurivoita, sienikastiketta ja tillivoiperunoita. Ravintola. Raatihuoneen kellari on varmasti yksi ikonisimpia ravintoloita Porissa
HäränhäntäkeittoPaistettua kuhaa melkein Mannerheimin tapaanRanskalainen suklaakakku ja puolukkajäätelö Kuhankin reseptin otin Mannerheimin pöydässä-kirjasta, jossa on Ravintola Savoyn ohje
osoitteessa Me Varsinais-Suomen Miesmartat kokkailimme myös aikanaan Risto ja Ritva Lehmusoksan kirjasta ”Mannerheimin pöydässä” olleeen reseptin mukaisesti paistettua kuhaa piparjuurivoilla ja herkkusienikastikkeella