Sitten mansikkakiille valutetaan kakunpäälle ja tasoitellaan tasaiseksi. Mansikoiden sesonkiajan jo mentyä haasteena oli tehdä mansikkakoristelut kakunpäälle, koska en halunnut käyttää pakastemansikoita sellaisenaan edes kiilteen alla
Mansikkakiille. Tuo kakun päällä oleva kiille oli juuri sopivaa minun makuun. Kaada täytevaahto keksipohjan päälle irtopohjavuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään muutaman tunnin ajaksi
Päällemansikkakiille. Kaada seos varovasti kakunpäälle esim. Tarulla on blogi pullollaan ihania hyytelökakkuohjeita (ja toki muitakin ohjeita) ja sieltä olin aikaa sitten valinnut tehtäväksi mansikkahyytelökakun
Mansikkakiille. Lisää mansikkasoseen joukkoon ja levitä valmis päällyste kakunpäälle. Anna kakun hyytyä kylmässä seuraavaan päivään ja irrota se sitten varoen vuoasta