öljyä ja mantelijauhetta vuoan jauhottamiseen. 1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 2 dl mantelijauhetta. Voitele/jauhota noin 1½ litran vetoinen kuivakakkuvuoka ja laita puolet taikinasta vuoan pohjalle, tee keskelle ura, laita noin puolet kinuskista uraan ja ripottele noin puolet karpalot päälle. 1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 2 dl mantelijauhetta
Sekoita jääkaappikylmä vaniljakastike, mantelijauhe ja sitruunankuori ja mehu. kuivakakku. Vispaa kuorrutteen kauravispi vaahdoksi, sekoita mantelijauhe ja sitruunakamat, levitä kakun päälle ja ripottele lopuksi mantelilastut
Lisää lopuksi mantelijauhe ja kerma. DD en ole nimittäin tosiaankaan mikään kakku ihminen, oli kyseessä sitten täytekakku tai kuivakakku, mutta kuorrutteista tykkään ♥
Vuoan voiteluun voita ja mantelijauhetta. Kuivakakkuja, tai oikeastaan kahvikakkuja (parhaimmillaan nämä ovat kaukana kuivista) tulee tehtyä ihan liian harvoin
Voitele huolellisesti joko yksi iso tai kolme pientä torvivuokaa ja leivitä halutessasi esimerkiksi korppujauhoilla, mannaryyneillä, kookoshiutaleilla tai mantelijauheella